Need appliance parts? Call 877-803-7957 now or use the parts search box:

Parts Search

Lost with the new appliances? The Samurai teaches you Circuit Fu…

Click here to check out our structured, online appliance repair training courses for rookies and experienced techs.

FAQs | Repair Videos | Academy | Newsletter | Podcast | Contact

Stay connected with us...

Samurai on Facebook - become a fan today! Sign up for our free newsletter and keep up with all things Appliantology. Subscribe to our YouTube channel for lots of appliance repair tips and help! Follow the Samurai on Twitter and get timely morsels of Appliantological Wisdom! Subscribe to our MST Radio podcast to learn secrets of the trade.
Derik

Kenmore sxs 25355674402

9 posts in this topic

Frig no cool have 120vac to evap fan motor but no spin!!! ??????? Any u appliantoligist seen this??? Take test wires to fan motor and plug into wall and fan works great???? HELP PLZ WARM BEER AND MELTED ICE!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Need appliance parts? Call 877-803-7957 now!

Bad fan motor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fan works fine if plug it into test wires and shove them into a wall outlet though!!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
... Frig no cool have 120vac to evap fan motor but no spin!!! ???????

... Take test wires to fan motor and plug into wall and fan works great????

all voltage measurements should be made with the devices connected,

unless otherwise directed

http://www.repairclinic.com/referral.asp?R=154&N=1614983

 

Defrost-Control-Board-5303918476-0117628

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry man , I misread that...suspect a bad defrost thermostat. failing under load...power seems there ,but won't run the fan. See if the top is "popped"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Whoops, another swing and a miss...reg is prolly right. The fan power doesn't go thur the defrost tstat on this unit. Disregard.

Share this post


Link to post
Share on other sites

...suspect a bad defrost thermostat. failing under load...

usually on Amana's

this is a Frigidaire Kenmore   :beatnik:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dang reg, I already sez I wuz wrong! Lol

Share this post


Link to post
Share on other sites

Only popped top is on my beer:) found adc brd on my truck and was in the middle of changing it when seen responses from REG and Kurtis!!! Thanks for help and replies!!! U guys rock and hope this helps someone somewhere.!.!.!

Share this post


Link to post
Share on other sites