Need appliance parts? Call 877-803-7957 now or use the parts search box:

Parts Search

Begin your journey to appliance repair mastery…

Click here to check out our structured, online appliance repair training courses for rookies and experienced techs.

FAQs | Repair Videos | Academy | Newsletter | Podcast | Contact

Stay connected with us...

Samurai on Facebook - become a fan today! Sign up for our free newsletter and keep up with all things Appliantology. Subscribe to our YouTube channel for lots of appliance repair tips and help! Follow the Samurai on Twitter and get timely morsels of Appliantological Wisdom! Subscribe to our MST Radio podcast to learn secrets of the trade.
cravana1

water and ice dispenser

7 posts in this topic

Water does not dispense but ice cubes are being made and dispense.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Need appliance parts? Call 877-803-7957 now!

ge profile artica...need the complete model and serial on this one.....see if it falls into the recall....

Share this post


Link to post
Share on other sites

The model # is PS123SGMD BS and the serial # is TA 470978

GE Profile Artica

Thank you, 

 

Cal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not in the recall...could be a frozen water line/tank, the fill valve could have gone bad on the water disp side or something inside of the disp. that opens the valve has gone bad...any noise at all when you activate the lever??  filter could be frozen or clogged also...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes there is sound when I engage the water dispenser.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Might want to see if you have 120 volts to the fill valve when push the lever, if so you either have a bad valve or something is clogged or frozen between the valve and the spout.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You might want to jack the freezer side temp to "6" and the frig side temp to "38", then be patient and wait for two days and see if it thaws on it's own, and goes back to working for you...(this works for my GE Profile Artica - just a suggestion).

Share this post


Link to post
Share on other sites