Check out our online tech training courses at Master Samurai Tech…

Click here to check out our structured, online appliance repair training courses for rookies and experienced techs.

FAQs | Repair Videos | Academy | Newsletter | Podcast | Contact

Stay connected with us...

Samurai on Facebook - become a fan today! Sign up for our free newsletter and keep up with all things Appliantology. Subscribe to our YouTube channel for lots of appliance repair tips and help! Follow the Samurai on Twitter and get timely morsels of Appliantological Wisdom! Subscribe to our MST Radio podcast to learn secrets of the trade.
timtoolman

simplicity dehumidifier

1 post in this topic

I have a simplicity dehumidifier  model# 43-5400-6.  it was running fine until a couple months ago. unit approximately  2 years old.  last off the water seemed a little dirty in the reservoir.  i disassembled and cleaned fins which were very dirty and dusty and i checked the humidistat with my digital ohm-meter and it seemed fine.  it still runs and sounds as the day i purchased it.  you can hear the compressor kick in but there is not a stain of water being collected in the reservoir, i left it on overnight and no water to be seen.

timtoolman

Share this post


Link to post
Share on other sites

Need appliance parts? Call 877-803-7957 now!

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now