Jump to content
Click here to check out our structured, online appliance repair training courses for rookies and experienced techs.

FAQs | Repair Videos | Academy | Newsletter | Contact

Stay connected with us...

Subscribe to our YouTube channel for lots of appliance repair tips and help! Subscribe to our MST Radio podcast to learn secrets of the trade. Sign up for our free newsletter and keep up with all things Appliantology.

Search the Community

Showing results for tags '106.51773510'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Appliantology Welcome Center
    • Site Orientation
    • Announcements
  • Professional Appliance Technician Forums
    • Appliance Repair Tech Forum
    • Professional Appliantologist Webinars Forum
    • Samurai's Appliance Repair Video Classroom
    • Samurai’s Appliance Puzzles
    • The Dojo
  • Appliance Service Manual Requests
    • Appliance Service Manual Requests Forum
  • DIYer Appliance Repair Forums
    • DIY Appliance Repair Help
    • Appliance Haikus
  • Appliance Tech Job Board
    • Looking for a Tech
    • Looking for a Job

Blogs

  • Samurai Appliance Repair Man's Blog
  • kdog's Blog
  • Mrs. Samurai's Kitchen
  • DurhamAppliance's Blog
  • applianceman97's Blog
  • LI-NY Tech's Blog
  • tpoindexter's Blog
  • Eugene's blog about stores, fixing, life, and more!
  • Appliance Repair Tech Tips

Categories

  • Appliance Repair Manual Stash Access File®
  • Appliance Repair Manual Pot Luck Supper

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. Evaporator could icing up. Replaced the one larger circuit board with relays but it will still not go into defrost. Have tried to advance defrost also on dispenser area keypad and no go. Did not replace smaller circuit board that looks like power center. Thermostat on evaporator was closed at low temperature. Could it be thermistor or am I missing something Else? Is there a defrost board I am not seeing? Tested heating element at the actual element and not at the board and it read OK. Any help would be appreciated. Can’t find much on this model. Thanks
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.