Jump to content
Click here to check out our structured, online appliance repair training courses for rookies and experienced techs.

FAQs | Repair Videos | Academy | Newsletter | Podcast | Contact

Stay connected with us...

Subscribe to our YouTube channel for lots of appliance repair tips and help! Subscribe to our MST Radio podcast to learn secrets of the trade. Sign up for our free newsletter and keep up with all things Appliantology.

Search the Community

Showing results for tags 'f5h error code'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Appliantology Welcome Center
    • Kendo Masters Hall of Fame
    • Site Orientation
    • Announcements
  • DIYer Appliance Repair Forums
    • DIY Appliance Repair Help
    • Find a Local Tech
    • Appliance Haikus
  • Appliance Service Manual Requests
    • Appliance Service Manual Requests Forum
  • Professional Appliance Technician Forums
    • Appliance Repair Tech Forum
    • Professional Appliantologist Webinars Forum
    • Samurai's Appliance Repair Video Classroom
    • Samurai’s Appliance Puzzles
    • The Dojo

Blogs

  • Samurai Appliance Repair Man's Blog
  • kdog's Blog
  • Mrs. Samurai's Kitchen
  • DurhamAppliance's Blog
  • applianceman97's Blog
  • LI-NY Tech's Blog
  • tpoindexter's Blog
  • Smashycomman's Blog
  • acfixerdude's Blog
  • Tech notes
  • Eugene's blog about stores, fixing, life, and more!
  • Moostafa's Hookah Tent
  • Son of Samurai's Blog
  • Quick's Blog
  • Beyonddoubt's Blog

Categories

  • Appliance Repair Manual Stash Access File®
  • Appliance Repair Manual Pot Luck Supper

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. when I first try to put the stove on bake, nothing happens. I press the buttons, and nothing. the same for a broil button push, just sais hi and then when I press start, nothing. but when I pressed the auto clean button I thought I heard a rubbing sound. So, all buttons work except bake, broil, start, and when I press clean f5h is displayed. Went to my board and I do get 120volts to it. took the board out and seen no damage and peeled the skin off and depressed the buttons, and they seem good. Next, I took off the motor latch assembly and pushed the rod backwards to lock the door, now, how do I check the lock? at the board or at the switch on the assembly? I tested at the board and their was no continuity when locked. I f I checked the right place, am I looking at a new lock assembly?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.